۲۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۲۳

استاندار سمنان:

عده ای قصد تخریب تصمیمات دولت را دارند/رفع مشکلات تولید در اولویت

عده ای قصد تخریب تصمیمات دولت را دارند/رفع مشکلات تولید در اولویت

سمنان – استاندار سمنان با بیان اینکه عده ای قصد تخریب چهره اقتصادی دولت را دارند، گفت: برخی متاسفانه با گذاشتن چوب لای چرخ دولت به دنبال نادرست جلوه دادن تصمیمات آن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زند وکیلی صبح دوشنبه در خلال هشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان سمنان در محل استانداری، با اشاره به لزوم ارائه مباحث کارشناسی در مقوله اقتصاد و سرمایه گذاری، بیان داشت: سخنان غیرکارشناسی نه تنها گره گشای مشکلات اقتصادی نیست بلکه می تواند منجر به مباحثی شود که فضای اقتصادی و تصمیمات دولت را در بین مردم نادرست جلوه دهد.

وی افزود: مسائل پوچ و غیر کارشناسی چوب لای چرخ دولت گذاشتن است و تنها قصد این قبیل افراد تخریب چهره تصمیمات دولت در این زمینه تلقی می شود.

نباید منتظر تعطیلی واحد های صنعتی ماند

رئیس شورای اداری استان سمنان با اشاره به تحریم های ناجوانمردانه غرب علیه ملت ایران گفت: امروزه بسیاری از صنایع با مشکلاتی روبرو هستند اما باید در نظر داشت که نمی توان منتظر ماند تا واحد صنعتی تعطیل شود و سپس به فکر یاری رسانی به آن باشیم چرا که این سیر اشتباه است.

وکیلی با اشاره به لزوم اهتمام ویژه دستگاه های دولتی بر حمایت از صنایع، بیان داشت: دستگاه های اجرایی باید تلاش کنند تا واحدی تعطیل و یا نیمه تعطیل نشود و در این راه باید همه تلاش خود را به کار گیرند.

وی ادامه داد: دولت با اجرای طرح خرید کالای ایرانی و وام خودرو، اقتصاد و صنعت کشور را زنده و پویا کرد اما متاسفانه برخی همچنان به دنبال بی مهری هستند.

رفع مشکلات تولید اولویت دارد

استاندار سمنان همچنین با تاکید بر اینکه باید به سمت تقویت واحدهای تولیدی رفته و مشکلاتشان را مد نظر قرار دهیم، گفت: همچنین دستگاه های اجرایی باید در این زمینه عارضه یابی را در دستور کار خود قرار دهند تا بتوانیم برای مرتفع ساختن مشکلات واحدهای تولیدی راهکار و پیشنهاد ارائه کنیم.

وکیلی همچنین درباره ارتباط بانک ها با صنایع، خاطرنشان کرد: بانک ها باید به دنبال مطالبات خود باشند اما باید سخت گیری های سیستم بانکی برای صنایعی باشد که در راستای اهدافی غیر از تولید و رفع مشکلاتشان اعتبارات و تسهیلات را خرج می کنند.

وی ادامه داد: بانک ها باید این موضوع را نیز مد نظر قرار دهند که اگر واحد تولیدی به دنبال سوء استفاده از سیستم بانکی و تسهیلات نبود، حتما آن را مورد حمایت قرار دهند.

مشکل اصلی صنایع استان سمنان ضعف منابع مالی و بدهکاری است

رئیس سازمان صنایع، معادت و تجارت استان سمنان نیز در این نشست، با اشاره به لزوم ارائه راهکارهای عملی برای رونق اقتصادی به ویژه در صنایع کوچک استان، گفت: امروز نگرانی اصلی پیرامون تولید است چرا که اگر تولید ضربه ببیند، واحد های اقتصادی تعطیل و کارگران در این بین دچار مشکلات عدیده ای می شوند که قطعا این مشکلات بر همه اقشار جامعه تاثیر خواهد داشت.

بهروز اسودی با اشاره به عواقب بیکاری کارگران بخش صنعت، بیان داشت: غرب استان سمنان قطب صنعتی دیار قومس است و ارتزاق هزاران هم استانی در گرو چرخیدن چرخ صنایع تولیدی قرار دارد لذا مشکلات اقتصادی می تواند عواقب بسیار بدی بر جامعه داشته باشد که این مهم اهتمام ویژه مسئولان برای بهبود شرایط تولید را می طلبد.

وی افزود: مشکلات صنعتی در نهایت به تعطیلی صنایع و وقفه در تولید و در نهایت به بیکاری جوانان این مرز و بوم ختم می شود لیکن بیکاری جوانان می تواند عواقب بسیار نگران کننده ای در سطح جامعه به همراه داشته باشد.

۳۳ درصد مصوبات کارگروه سرمایه گذاری استان سمنان اجرایی شده است

دبیر کارگروه سرمایه گذاری و رفع موانع تولید استان سمنان مهمترین مشکلات صنایع را بحث مالی دانست و گفت: امروز بسیاری از صنایع ما به واسطه بدهکاری های مالی به بانک ها و غیره با مشکلات عدیده ای روبرو هستند که می بایست برای رفع این مشکلات چاره ای اندیشید.

اسودی با اشاره به مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان در نشست ها قبل، بیان داشت: در نشست های قبلی این کار گروه در سال جاری، مشکلات ۷۶ واحد صنعتی استان بررسی شده است که در بسیاری از موارد موفقیت هایی نیز به دست آمده است.

وی افزود: در مجموع کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان تا کنون ۱۷۷مصوبه داشته است که از این میزان، ۸۵ مصوبه مرتبط با موارد بانکی، ۲۶مصوبه زیربنایی، ۱۴مصوبه مالیاتی و ۱۸مصوبه در رابطه با تامین اجتماعی و مابقی مرتبط با مطالبات دستگاه های دولتی از صنایع بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان سمنان در خاتمه با بیان اینکه تا کنون کارگروه رفع موانع تولید و سرمایه گذاری استان اقدامات قابل قبولی را انجام داده است، گفت: ۳۳درصد مصوبات این کارگروه از ابتدای سال جاری تا کنون اجرایی شده  و ۵۱ درصد نیز در دست اقدام قرار دارد همچنین اعضای این کارگروه سعی دارند تا در اسرع وقت نسبت به اجرایی کردن سایر مصوبات اقدام کنند.

کد خبر 2968184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha